Heb jij affiniteit met Kunst & Cultuur?

Word dan coach of maatje van een jonge vluchteling die binnenkort de module Kunst & Cultuur gaat volgen in Utrecht!

De module is een samenwerking met Zina Platform: een theatergezelschap van makers uit verschillende culturen en disciplines. Haar repertoire bestaat uit levensverhalen van wijkbewoners, met de straat als podium.

Als coach of maatje bied je jouw jongere ondersteuning bij zijn/haar persoonlijke en professionele ontwikkeling door je eigen netwerk in te zetten. Je spreekt wekelijks af om vragen te beantwoorden en bijvoorbeeld samen een open dag te bezoeken of iets sociaals te ondernemen. Als coach heb je wat meer ervaring op de arbeidsmarkt met een groter netwerk en neem je meer de mentorrol op je. Als maatje kun je de jongere toegang bieden tot de wereld van Nederlandse leeftijdsgenoten door samen leuke dingen te doen.

Heb je interesse?
Kom dan naar de informatieavond op maandagavond 6 of 27 november van 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in Utrecht. Hier hoor je onder andere wat New Dutch Connections doet, wat de ToekomstAcademie is, wat het inhoudt om coach of maatje te zijn en welke andere vrijwilligersrollen je eventueel ook op je kunt nemen.

Vragen?
Neem contact op met Sanne Douma:
Telefoon 06- 395 61 939 | E-mail: vrijwilligers.tau@newdutchconnections.nl