Doe mee met onze modules/ Join our courses!

Ben jij woonachtig in een AZC in de regio Rotterdam/ Den Haag/ Katwijk en niet ouder dan 30 jaar? Meld je dan nog snel aan voor onze modules:


KNOW YOUR RIGHTS

Wil jij meer leren over jouw rechten en plichten? Doe dan mee met de ‘Know your rights!’ module!
Want to learn more about your rights and duties? Then sign up for the ‘Know your rights’ course.

Je leert van juridische experts over allerlei soorten recht: ondernemingsrecht, immigratierecht, Europees recht, arbeids- en contractrecht, onderwijsrecht, gezondheidsrecht en je wordt getraind om op te komen voor jouw rechten in bepaalde situaties. Tijdens deze module word je gekoppeld aan een coach die werkt bij een van de grote advocatenkantoren en een maatje (buddy) die Rechten studeert aan de Universiteit Leiden.

 
WERKEN BIJ DE OVERHEID

Heb jij interesse in werken bij de Nederlandse overheid? Doe dan mee met de module ‘Werken bij de overheid’! Are you interested in working at the Dutch Government? Then sign up for the ‘Working at the government’ course!

Deze module biedt je de kans om mee te lopen bij verschillende afdelingen binnen de Nederlandse overheid. Je wordt gekoppeld aan een coach/maatje die werkzaam is binnen de overheid en jou alles kan vertellen over zijn ervaringen.

For who:       Status holders aged between 15 and 29 years, residing in an AZC or  family locations (GLO), English or Dutch speaking
When:           29th September          (Know your rights)
                         October 5th                  (Werken bij de overheid)
Duration:     10-12 weeks
Where:          Different locations, we provide transportation
Costs:             Free

Meedoen? Sign up?
E-mail, call or whatsApp Carla Delgado- Swiatkovski:
carla@newdutchconnections.nl | 06-57266126