coaches, maatjes en partners gezocht!

De ToekomstAcademie biedt (ex-)asielzoekers van 15 tot 30 jaar leertrajecten aan in uiteenlopende sectoren. Jonge vluchtelingen doen tijdens deze lessen onmisbare professionele kennis, vaardigheden, ervaringen en connecties op binnen de branche waarin ze zich willen ontwikkelen. Hiernaast worden zij gekoppeld aan een coach en een maatje die hen bij alles kunnen ondersteunen.

Binnenkort starten wij zowel in Emmen als in Burgum/Drachten en dat kunnen wij niet alleen!

Wij zoeken:

Partners uit het bedrijfsleven die hun vakkennis, ervaring en netwerk willen inzetten voor talentvolle jonge vluchtelingen. Dit kan bijvoorbeeld door samen met ons een leermodule van ca. 12 weken te ontwikkelen, een eenmalige workshop te organiseren of een snuffelstage aan te bieden.

Coaches en maatjes die de jonge vluchtelingen een aantal maanden lang op professioneel en sociaal gebied begeleiden. Als coach heb je wat meer ervaring op de arbeidsmarkt met een groter netwerk en neem je meer de mentorrol op je. Als maatje kun je de jongere toegang bieden tot de wereld van Nederlandse leeftijdsgenoten door samen leuke dingen te doen.

Meer weten?
Emmen: stuur een e-mail naar Renate Feringa via: renate@newdutchconnections.nl
Burgum/ Drachten: stuur een e-mail naar Evelien Cohenno via: eveliencohenno@newdutchconnections.nl