Voorbereiding Matchingsdiner Utrecht

Morgen is het zover: het Matchingsdiner in Utrecht! Gisteren konden de jongeren zich in rollenspellen alvast voorbereiden op die eerste ontmoeting met een coach en maatje. Want hoe gaat zoiets eigenlijk? Wat wil je ze vertellen en wat wil jij aan hen vragen? En hoe heet je ze welkom tijdens het diner?

Het empowermenttraject van NDC: ‘Ondernemen in je Eigen Toekomst’ inspireert en motiveert asielzoekers om opnieuw in zichzelf te gaan geloven en anderen te betrekken bij het realiseren van hun toekomstdromen. Dit doen we door mensen en bedrijven te mobiliseren en een community te creëren die de asielzoekers ondersteunt en empowert, zodat zij verder kunnen werken aan hun toekomst.

Voor een warm welkom zorgen kunnen de jongeren zeker: deze poster, gemaakt door enkele jongeren, pronkt bij de entree van het ISK (Internationale Schakelklas), waar ze naar school gaan en sinds kort dus ook trainingen van New Dutch Connections krijgen.

Matchingsdiner Utrecht
Datum: donderdag 21 januari
Tijd: 17.30 deuren open, 18.00 start
Locatie: Buurthuis Stefanus, Braziliedreef 2, Utrecht

In principe is het matchingsdiner een besloten bijeenkomst voor de deelnemers. Mocht je het alsnog leuk lijken om hierbij aanwezig te zijn of wil je hier als pers graag bij zijn, neem dan contact op met Doenja Abel via communicatie.media@newdutchconnections.nl.

Lees meer op: Ondernemen in je Eigen Toekomst