Volop activiteit in de verschillende ToekomstAcademies

Woon jij in (de buurt van) Utrecht, Den Haag, Rotterdam of Tilburg en wil jij vluchtelingen coachen, trainen of ze ondersteunen in hun traject? Dan kan jij  de komende tijd je hart ophalen in van onze ToekomstAcademies? Het gonst van de activiteiten, dus hou de komende tijd onze website en de verschillende facebookpagina’s van de verschillende ToekomstAcademies in de gaten. Jouw inbreng kan van doorslaggevende betekenis zijn voor de toekomst van deze
jonge groep vluchtelingen!

Feestelijke Kick Off ToekomstAcademie Rotterdam
Op donderdag 9 maart gaat de de ToekomstAcademie Rotterdam officieel van start met een feestelijke kick off  in het Ro Theater in Rotterdam. Iedereen is van harte welkom om dit met ons te vieren en samen te kijken wat we als partners voor elkaar kunnen betekenen! De ToekomstAcademie Rotterdam is op zoek naar mensen, bedrijven en organisaties die zich sterk willen maken voor jonge vluchtelingen. Dat kan in vorm van stages, fungeren als coach of maatje voor een vluchteling of door ondersteuning op ander gebied. Of om met de woorden van projectleider Carla Evora Delgado-Swiatkowski te spreken: ‘Dream, believe, achieve’.

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Meld je aan op carla@newdutchconnections.nl

 

Wervingsavond Kunst en Cultuur in Utrecht

Op zondag 12 maart organiseert de ToekomstAcademie Utrecht een wervingsavond voor coaches en maatjes bij Het Wilde Westen in de Cereolfabriek in Utrecht. Deze avond is vooral gericht op mensen die affiniteit hebben met Kunst en Cultuur. Uiteindelijk willen we deze vrijwilligers koppelen aan jonge asielzoekers, die hun toekomst zien in de kunsten of de culturele sector. Werk jij of wil je in de toekomst werken in deze vakgebieden, dan ben jij geknipt om een jonge vluchteling te begeleiden!
De avond begint met een performance ‘Liefde voor vrijheid bracht mij hier van Bright Richards. Daarna gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken hoe jij van doorslaggevende betekenis kan zijn voor jonge vluchtelingen.Meer weten? Stuur een mail naar info@newdutchconnections.nl 

ToekomstAcademies in Den Haag en Tilburg in aanbouw
Zeer binnenkort gaan we ook officieel aftrappen in Den Haag en Tilburg. Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt om van deze ToekomstAcademies een groot succes te maken. Woon jij in (de buurt van) Den Haag of Tilburg en wil jij vluchtelingen coachen, trainen of op een andere manieren in hun traject? Of wil jij als organisatie -of communicatietalent de activiteiten van de ToekomstAcademie uitdragen? Meld je bij de projectleiders:
TA Den Haag: ladane@newdutchconnections.nl  / TA Tilburg: abubakarr@newdutchconnections.nl

Alle activiteiten van de verschillende ToekomstAcademies kun je ook volgen op de verschillende Facebookpagina’s:
ToekomstAcademie Rotterdam
ToekomstAcademie Den Haag
ToekomstAcademie Tilburg