Trajecten in Utrecht en Overberg

Wij zijn 2015 goed gestart! Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor een traject in Overberg en een tweede traject in Utrecht.

Het empowermenttraject ‘Ondernemen in je Eigen Toekomst’ bestaat uit een basistraining van 3 à 4 maanden en een pakket aan aanvullende diensten dat NDC aan asielzoeker jongeren en jonge ongedocumenteerden (ca. 15 – 25 jaar) aanbiedt. Doel is om deze jongeren op weg te helpen naar sociale participatie en economische zelfredzaamheid, waar hun toekomst ook zal plaatsvinden.

Om een succesvol traject neer te zetten, hebben we jouw hulp nodig! Ben jij woonachtig in de provincie Utrecht en wil jij samen met ons een verschil maken in het leven van deze jongeren? Ben jij 4 maanden lang 2 á 3 uur in de week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meedoen kan op verschillende manieren:
Als coach voer je individuele gesprekken en zet je samen met de jongeren stappen in de gewenste richting. Naast jouw tijd ben je ook bereid jouw netwerk in te zetten.

Als maatje (20-25 jaar) ondersteun je een jongere in het vinden van hun weg in Nederland en het ontwikkelen van hun talenten en toekomstdromen. Dit doe je onder andere door samen open dagen te bezoeken en te werken aan de opdrachten.

Ook als bedrijf kun je een verschil maken, bijvoorbeeld door het verzorgen van een (in-house) gastles of het aanbieden van een kortdurende stageplek. Wij verkennen graag samen de mogelijkheden.

Meer informatie? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op donderdag 22 januari, 19.00 tot 21.00 in De Berenkuil, Biltstraat 166 te Utrecht

Voor meer informatie over deze nieuwe trajecten of aanmelding voor de informatiebijeenkomst kun je contact opnemen met Miranda Dabboubi Broersen via miranda@newdutchconnections.nl of 06-54687801.