Trainers gezocht!

De ToekomstAcademie zoekt, vanaf het eind van dit jaar voor een aantal maanden , verschillende trainers voor ‘Ondernemen in je eigen toekomst’ : het empowermenttraject voor jonge vluchtelingen (vrijwillige functie).

Wie zoeken wij?
Je vindt het fijn om met mensen te werken, staat graag voor een groep en straalt energie uit. Je legt gemakkelijk contact en wint snel het vertrouwen van de doelgroep, in dit geval jongeren (15-30 jaar) met een vluchtachtergrond. Je bent creatief in je ideeën, communicatief sterk en weet ook in lastige trainingssituaties te allen tijde de rust en het overzicht te bewaren. Je bent een opgewekt persoon en maakt graag plezier. Je schrikt niet van weerstand, maar kijkt naar positieve bijdragen en probeert die op concrete wijze te versterken; je denkt in oplossingen. Hiernaast weet je ook onze vrijwilligers en andere stakeholders te inspireren en te motiveren om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de jongeren. Tot slot ben je flexibel qua uren en vind je het dus geen probleem om een training in de avonduren of in het weekend te geven.

Gaat bovenstaand tekstje over jou? En heb jij affiniteit met onze doelgroep en zin om bij te dragen aan het leukste goede doel van Nederland? Stuur dan een e-mail naar Babah Tarawally via babah@newdutchconnections.nl

Momenteel zijn er ToekomstAcademies in Utrecht, Tilburg, Rotterdam/ Den Haag, Noord-Nederland en Arnhem/ Wageningen.