ToekomstAcademie Utrecht zoekt leermeesters

TA_LOGO

De ToekomstAcademie in Utrecht is op zoek naar leermeesters! De afgelopen weken hebben de jongeren, samen met hun coaches en maatjes, hard gewerkt aan hun persoonlijke videoclip, waarin ze zichzelf, hun talenten en hun droomberoep presenteren.

Tijdens de Talentenmarkt op donderdag 31 maart, willen we zorgen dat zoveel mogelijk mensen langskomen die mogelijk iets kunnen betekenen voor (een van) de jongeren. Mensen, organisaties, bedrijven en ondernemers die vanuit hun sector betrokken willen raken bij het realiseren van de dromen van (een van) deze jongeren en het vinden van hun plekje in de samenleving.

Van politieagent tot schoonheidsspecialiste en van architect tot verpleegkundige, de droomberoepen van deze jongeren zijn zeer uiteenlopend. In allerlei verschillende sectoren zijn we daarom op zoek naar leermeesters die deze jongeren een stap dichterbij zijn/haar droomberoepen kan helpen. Hieronder vind je een overzicht van de categorieën van de droombanen:

  • ICT: informatie & communicatie, software, hardware
  • Handhaving: politie, defensie, recherche
  • Techniek: ingenieur, lasser, houtbewerker, automonteur, architect
  • Cultuur: theater, dans, cameraman, DJ
  • Zorg: schoonheidsspecialiste, doktersassistente, verloskundige, kraamverzorgster, verpleegkundige, fysiotherapeut, laborant, kinderdagopvang
  • Handel & Dienstverlening: piloot, stewardess, administratie, ondernemer, manager, kledingwinkel

Ben jij werkzaam in of heb je een netwerk binnen een van deze sectoren? Wil je betrokken raken bij deze unieke groep jongeren bij het realiseren van hun droom en het vinden van hun plekje in deze samenleving? Lijkt het je interessant om in de rol van leermeester te kruipen en jouw vakkennis over te dragen aan deze jongeren? Of kun jij vanuit je beroep helpen bij het organiseren van snuffelstages, leerwerkplekken, excursies, gastlessen of workshops?

Graag komen we met jou in contact! Mail ons via utrecht[at]newdutchconnections.nl.

Wil je geïnspireerd raken en zien voor wie jij iets zou kunnen betekenen? Kom dan naar op donderdag 31 maart naar de Talentenmarkt. Wie weet ben jij een beslissende schakel in het realiseren van hun toekomstdroom!

Talentenmarkt
Donderdag 31 maart, 19:30-21:30 uur
ZIMIHC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht