ToekomstAcademie Rotterdam: ‘The Bright side of life’

Foto: Anna Van Kooij
Foto: Anna Van Kooij

Wil jij ook meebouwen aan het realiseren van een ToekomstAcademie Rotterdam? Kom dan op woensdag 9 maart naar het Ro Theater in Rotterdam! NDC, initatiefgroep ToekomstAcademie Rotterdam en het Ro theater organiseren samen een avond over vluchten en het werken aan een nieuwe toekomst. De avond begint met een preview van de nieuwste voorstelling van Bright O. Richards: ‘The Bright side of Life’.

In deze muziektheatervoorstelling vertelt Bright op indringende en komische wijze over zijn vlucht uit een het door burgeroorlog geteisterde Liberia en zijn nieuwe toekomst in Nederland. Leidraad in de voorstelling is het Afrikaanse gezegde: ‘Niet daar waar je vandaan komt is je thuis, maar daar waar het goed met je gaat is je thuis.’

Na de voorstelling praten we graag met jou door over het realiseren van een ToekomstAcademie in Rotterdam. Bright, (ex)asielzoekers en vrijwilligers vertellen je over hun ervaringen met de ToekomstAcademie in Utrecht. De ToekomstAcademie geeft jonge (ex)asielzoekers hun dromen terug en begeleidt ze in het ontplooien van hun talenten.

Jouw bijdrage aan de ToekomstAcademie in Rotterdam is meer dan welkom! Wie weet ben jij de beslissende schakel bij het uitkomen van de toekomstdroom van een (ex)asielzoeker! We zien je graag in het Ro Theater.

‘The Bright side of life’
Woensdag 9 maart 2016:  20.00 – 22.00 uur
Ro Theater, William Boothlaan 8, Rotterdam

Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.zaalrotheater.nl/voorstellingen/bright-side-life