Talentenmarkt op 31 maart in Utrecht

Talentenmarkt-flyer-algemeen

Help jij vluchtelingjongeren om hun toekomstdroom waar te maken? Kom donderdag 31 maart naar de Talentenmarkt van de ToekomstAcademie in Utrecht!

Vluchtelingen zijn ondernemende mensen met ambities, talenten en passies. Daar willen ze hard voor werken. Om vluchtelingenjongeren hierbij te helpen heeft New Dutch Connections (NDC) de ToekomstAcademie opgezet in Utrecht, waar jongeren met ondersteuning van coaches en maatjes kunnen werken aan hun toekomstdromen. De afgelopen maanden zijn de jongeren bezig geweest hun ambitie te formuleren in een persoonlijke videoclip: van stewardess tot profvoetballer, van zangeres tot ICT-medewerker. Graag willen zij hun talenten en ontwikkelingen aan u presenteren tijdens de Talentenmarkt op donderdag 31 maart in Utrecht. Wij nodigen u uit om bij deze avond aanwezig te zijn en met ons te onderzoeken wat u voor deze vluchtelingenjongeren kunt betekenen!

Wij zijn op zoek naar (creatieve) ondernemers, bedrijven en organisaties die zich samen met ons sterk willen maken om de ToekomstAcademie tot een succes te maken en de vluchtelingjongeren willen begeleiden bij de volgende stap in hun leven. Tijdens de Talentenmarkt willen we jullie graag aan elkaar koppelen!

Flyer-talentenmarkt-A5-page-002-628x891De Talentenmarkt van de ToekomstAcademie is donderdag 31 maart van 19.30 tot 22.00 uur in het ZIMIHC theater Stefanus aan de Braziliëdreef 2 in Utrecht. Aanmelden kan via utrecht@newdutchconnections.nl Meer informatie vindt u op www.newdutchconnections.nl.

Wij hopen u op donderdag 31 maart te zien om te onderzoeken hoe we kunnen samenwerken. Wellicht bent u de beslissende schakel in de toekomst van deze vluchtelingenjongeren!