Succesvolle previews van The Bright Side of Life op Utrechts Uitfeest

Zondag 3 september gaf Bright Richards tweemaal een preview van zijn nieuwe voorstelling The Bright Side of Life tijdens het Utrechts Uitfeest- en dat heeft De Paardenkathedraal geweten! De voorverkoop is gestart, wat meteen al meer dan 100 verkochte kaarten opleverde. Een goede start dus!


The Bright Side of Life:
Theater Utrecht maakt samen met theatermaker en oprichter van New Dutch Connections Bright Richards The Bright Side of Life: een komische en confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. The Bright Side Of Life toont hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet daar waar je vandaan komt, maar daar waar het goed met je gaat, je thuis is.

Bright was zelf een beroemd acteur in Liberia, maar moest 20 jaar geleden vluchten vanwege de burgeroorlog. Theater hielp hem een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. Hij volgde de acteursopleiding in Arnhem, maakte voorstellingen bij het Ro Theater en speelt sinds 2009 het stuk As I Left My Father’s House door het hele land. De komst van meer dan 60.000 vluchtelingen naar Nederland en de bijkomende uitdaging voor zowel deze mensen als de Nederlandse samenleving, inspireerde hem tot het maken van deze nieuwe voorstelling. Ondanks verschillen, samen kunnen leven in een nieuw te vormen maatschappij.

Tournee: 29 maart t/m 8 mei 2018.
Klik HIER voor de speellijst en koop je kaarten nú via deze LINK.

Foto preview: Jelmer de Haas