Rise & Shine ontbijtsessie voor bedrijven

New Dutch Connections gaat met het succesvolle traject Ondernemen in je Eigen Toekomst van start in Utrecht en Amersfoort. Tijdens dit traject willen wij de jongeren kennis laten maken met verschillende beroepsgroepen. Hiervoor zijn wij op zoek naar bedrijven die hun expertise willen delen.

Hoe deel ik mijn expertise?
Als bedrijf kun je de jongeren een kijkje geven in de keuken van jouw beroep of bedrijf. Wat betekent het om te werken in een bepaalde sector? Wat voor vaardigheden horen bij dat beroep? New Dutch Connections wil de jongeren verschillende beroepssectoren laten zien én ervaren. Hiervoor hebben we jouw tijd en expertise nodig! Dit kan in de vorm van een (in-house) gastles, het bieden van (kortdurende) stageplekken of het inzetten van medewerkers als coach.

Ik/wij hebben interesses!
Fantastisch! Dan nodigen we je graag uit voor een speciale “Rise & Shine” ontbijtsessie! Op deze ochtend trakteert New Dutch Connections bedrijven op een kort optreden van oprichter Bright Richards, geven wij informatie over onze organisatie en het traject én denken wij mee over wat jij met jouw expertise kan doen.

In Utrecht vindt deze sessie plaats op donderdagochtend 6 november van 9.00 tot 10.30 te Utrecht. Precieze locatie volgt nog.
In Amersfoort vindt deze sessie plaats op woensdagochtend 12 november van 09.00 tot 10.30 bij JobStap, Zonnehof 17 te Amersfoort

Aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Nadia van Emmerik via nadia@newdutchconnections.nl. Kun je 6 november niet,maar ben je wel geïnteresseerd? Geen probleem! Dan maken we een andere afspraak.