Oranje Fonds Kroonappels

Ondernemen In Je Eigen Toekomst en As I Left My Father’s House doen mee aan de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels! Wij willen graag dat onze projecten worden verkozen tot de beste sociale organisaties van de gemeente Utrecht, en daarom vragen we iedereen die hier woont te stemmen op 15, 16 en 17 maart. Als we winnen, gaan we een ontwikkelingscentrum voor (ex-) vluchtelingen opzetten. Bekijk hier alvast onze initiatieven.

Het Oranje Fonds ondersteunt sociale initiatieven in het Koninkrijk der Nederlanden. Ter gelegenheid van de aankomende huldiging organiseert het Fonds een speciale actie, waarbij zij samen met iedereen in het Koninkrijk op zoek gaan naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven. Voor de uiteindelijke winnaars is er €50.000 beschikbaar. Lees hier meer over de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels.

In de categorie ‘buurt’ dragen wij As I Left My Father’s House aan als kandidaat. As I Left My Father’s House brengt mensen in contact met de ‘vreemde ander’ in hun buurt, en zorgt voor wederzijds begrip. In de categorie ‘jeugd’ dingt Ondernemen In Je Eigen Toekomst mee naar de titel. Met deze methodiek  helpen we jonge asielzoekers in Nederland de regie te nemen over hun eigen leven.

Woont u in Utrecht, en vindt u ook dat deze initiatieven de beste sociale organisaties in de gemeente zijn? Stem dan 15, 16 en 17 maart op onze projecten en draag bij aan het opzetten van een ontwikkelingscentrum voor (ex-)vluchtelingen!