Ondernemen in je Eigen Toekomst in Amersfoort en Utrecht

New Dutch Connections zit niet stil! Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor Ondernemen In Je Eigen Toekomst in zowel Amersfoort als Utrecht. Spannend! We kijken er naar uit om ook hier het succesvolle traject uit te rollen.

Het empowermenttraject ‘Ondernemen in je Eigen Toekomst’ bestaat ook in Utrecht en Amersfoort uit een basistraining van 3 à 4 maanden en een pakket aan aanvullende diensten dat NDC aan asielzoekers en ongedocumenteerden aanbiedt. Middels dit traject worden jonge asielzoekers (ca. 15 – 25 jaar) begeleidt die veelal zonder hun ouders of andere familieleden naar Nederland gekomen zijn. Doel is om de jonge asielzoekers op weg te helpen naar sociale participatie en economische zelfredzaamheid, waar hun toekomst ook zal plaatsvinden.

Om een succesvol traject neer te zetten, hebben we jouw hulp nodig! Ben jij woonachtig in Amersfoort of Utrecht en wil jij samen met ons een verschil maken in het leven van jongeren in een asielzoekerscentrum? Ben jij 4 maanden lang 2 á 3 uur in de week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meedoen kan op verschillende manieren:
Als coach voer je individuele gesprekken en zet je samen met de jongeren stappen in de gewenste richting. Naast jouw tijd ben je ook bereid jouw netwerk in te zetten. Meer informatie lees je hier.

Als maatje (20-25 jaar) ondersteun je een jongere in het vinden van hun weg in Nederland en het ontwikkelen van hun talenten en toekomstdromen. Dit doe je onder andere door samen open dagen te bezoeken en te werken aan de opdrachten. Meer informatie? Klik dan hier.

Ook als bedrijf kun je een verschil maken, bijvoorbeeld door het verzorgen van een (in-house) gastles. Wij verkennen graag samen de mogelijkheden.

Kom je uit Amersfoort?
Voor meer informatie over het traject in Amersfoort kun je contact opnemen met Willeke Colenbrander via willeke@newdutchconnections.nl of 06-21864117.

Kom je uit Utrecht?
Voor het traject in Utrecht, kun je contact opnemen met Miranda Dabboubi Broersen; miranda@newdutchconnections.nl of 0654687801. Voor het traject in Utrecht zijn ook al een aantal informatie bijeenkomsten gepland, namelijk op woensdag 15 oktober (De Berenkuil, Biltstraat 166), woensdag 29 oktober (Het Wilde Westen, Everard Meijsterlaan 1b) en woensdag 12 november (Het Wilde Westen, Everard Meijsterlaan 1b). De informatiebijeenkomsten duren van 20.00-21.30. Tot dan!