NDC ontvangt €3600,- van Branden!

Van donderdag 9 t/m zondag 26 januari werd de succesvolle theatervoorstelling Branden opgevoerd in het Rotterdamse Ro Theater. De voorstelling Branden, in regie van Alize Zandwijk, laat oorlog zien als een zinloze keten van wraak en  vergelding en stelt de vraag van alle oorlogen: is het in een onmenselijke situatie mogelijk je menselijk te blijven gedragen? Een onverminderd actueel thema dus.

Bij het Ro Theater ontstond het idee om de opbrengst van de kaartverkoop van één van de voorstellingen te doneren aan NDC. Na afloop van de voorstelling van 26 januari was het grote moment daar: Margriet Stuurman nam namens NDC €3600,- in ontvangst. Dit was de volledige opbrengst van de kaartverkoop van 26 januari.Een geweldig bedrag dat zal bijdragen aan het realiseren van de missie van NDC: een voorziening bieden aan vluchtelingen en asielzoekersjongeren zodat zij kunnen blijven ontwikkelen gedurende hun tijd in Nederland, waar ze ook vandaan komen of naar toe zullen gaan.

Bent u benieuwd naar de foto’s van zondag 26 januari? Kijk dan op onze Facebookpagina of op de website van het Ro Theater!