Mostafa (23) uit Afghanistan

Wie: Mostafa
Leeftijd: 23
Land van herkomst: Afghanistan

Ontwikkeling tijdens het empowermenttrajectDSCF1772

Mostafa is in september 2013 gestart met het empowermenttraject in Oude Pekela. Hoewel hij in het begin een drukke, warrige jongen was die vooral veel lawaai maakte, heeft hij met behulp van zijn coach toch grote stappen gemaakt tijdens het empowermenttraject. Voornamelijk zijn sociale vaardigheden zijn tijdens het traject gegroeid.

Carrièreplan

Tijdens het empowermenttraject heeft Mostafa zich meer en meer toegelegd op zijn muziek carrière. Hij heeft meerdere rapteksten in zijn eigen taal geschreven en heeft een enkele keren voor een groot publiek opgetreden, zoals op de try out manifestatie in Groningen. Daarnaast heeft Mostafa in het afgelopen jaar zijn netwerk in Nederland uitgebreid. Er is hem niet alleen studiotijd toegezegd, zodat hij zijn eigen muziek kan opnemen, Mostafa heeft ook contact gelegd met comedian en presentator Jörgen Raymann. Raymann was erg onder de indruk van het raptalent van Mostafa en heeft beloofd hem in contact te brengen met de bekende Nederlandse rapper Brainpower.

[button link=”http://www.ondernemeninjeeigentoekomst.nl//contact/” color=”blue” form=”round”]Wil jij Mostafa ondersteunen? Neem dan contact met ons op! [/button]

http://youtu.be/Tn_pXwfDR8c