Matchingsdiner Utrecht in aantocht!

Het eerste spannende evenement binnen de ToekomstAcademie in Utrecht staat alweer voor de deur: het matchingsdiner! Op 4 januari zijn we van start gegaan met vijftig vluchtelingjongeren, vijftig coaches en vijftig maatjes. Zowel de jongeren als de vrijwilligers hebben er alweer twee trainingen op zitten, om goed voorbereid voor de dag te komen bij het matchingsdiner op donderdag 21 januari: de eerste echte ontmoeting tussen de jongeren en de vrijwilligers.

Het matchingsdiner staat in het teken van ontmoeting en gezelligheid: de jongeren duiken de keuken in om een heerlijk diner voor te bereiden voor de vrijwillige coaches en maatjes, verschillende jongeren zullen het ‘podium’ betreden om alvast een voorproefje te laten zien van wat ze in huis hebben (denk aan een dansshow of een muzikale act). Het belooft een gezellige avond te worden en een mooie setting om die eerste ontmoeting tussen jongeren en coaches en maatjes een succes te maken.

Matchingsdiner Utrecht
Datum: donderdag 21 januari
Tijd: 17.30 deuren open, 18.00 start
Locatie: Buurthuis Stefanus, Braziliedreef 2, Utrecht

In principe is het matchingsdiner een besloten bijeenkomst voor de deelnemers. Mocht je het alsnog leuk lijken om hierbij aanwezig te zijn of wil je hier als pers graag bij zijn, neem dan contact op met Doenja Abel via communicatie.media@newdutchconnections.nl.

Foto: Gerian Alofs