Tweede Matchingsdiner Utrecht in aantocht!

matchingdiner-utrecht5

De eerste groep jongeren, coaches en maatjes van de ToekomstAcademie Utrecht heeft nog maar net de Talentenmarkt achter de rug of de nieuwe groep deelnemers staat alweer in de startblokken voor de volgende ronde. Dinsdag 19 april staat het volgende spannende evenement al weer voor de deur: het matchingsdiner! Een nieuwe groep van 40 vluchtelingenjongeren zullen gekoppeld worden aan hun coaches en maatjes, die de jongeren de komende ondersteunen bij het ontdekken en inzetten van hun talenten.  Aan beide kanten wordt vol enthousiasme toegeleefd naar dit evenement!

Het matchingsdiner staat in het teken van ontmoeting en gezelligheid: de jongeren duiken de keuken in om een heerlijk diner voor te bereiden voor de vrijwillige coaches en maatjes, verschillende jongeren zullen het ‘podium’ betreden om alvast een voorproefje te laten zien van wat ze in huis hebben (denk aan een dansshow of een muzikale act). Het belooft een gezellige avond te worden en een mooie setting om die eerste ontmoeting tussen jongeren en coaches en maatjes een succes te maken.

Matchingsdiner Utrecht
Datum: donderdag 19 april
Tijd: 18.00 deuren open, 18.30 start
Locatie: ZIMHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht.

In principe is het matchingsdiner een besloten bijeenkomst voor de deelnemers. Mocht je het alsnog leuk lijken om hierbij aanwezig te zijn of wil je hier als pers graag bij zijn, zoek contact met Elke van Wageningen via info@newdutchconnections.nl