Filmpremière ‘Toekomstdromen’ op donderdag 3 maart

FlyerNDC_toekomstdromen-1

Een spannend moment in het traject ‘Ondernemen in je Eigen Toekomst’ van de ToekomstAcademie: dit is namelijk hét moment waarop de jongeren zichzelf en hun toekomstdromen zullen presenteren in hun persoonlijke videoclip.

Van stewardess tot profvoetballer, van zangeres tot ICT-medewerker: samen met hun coach en maatje hebben de jongeren hard gewerkt aan hun eigen filmpje waarin ze op bezoek zijn gegaan bij hun leermeester, iemand met hun droomberoep bij wie ze een kijkje achter de schermen nemen.

En dat niet alleen! Want naast het presenteren van hun droomberoep, kunnen de jongeren in dit filmpje al hun kwaliteiten uit de kast halen en hun talenten in de strijd gooien om de wereld te laten zien wat ze in huis hebben.                     

FlyerNDC_toekomstdromen1-3-page-002-628x891DOE MEE
Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van deze jongeren door samen met hen de route naar hun droom uit te stippelen op deze avond? Doe je dit vanuit je passie voor je vak of omdat je voor een gaaf bedrijf werkt dat bij wil dragen aan de ontwikkeling van deze jongeren, meld je dan aan via:

utrecht@newdutchconnections.nl

Donderdag 3 maart, 19.30 – 22.00 Zimihc theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht Aanmelden via utrecht@newdutchconnections.nl www.newdutchconnections.nl

Ook andere bijeenkomsten van NDC bijwonen of het toneelstuk As I Left My Father’s House? Bekijk de agenda van NDC hier.