Talentenmarkt ToekomstAcademie Emmen

New Dutch Connections nodigt je van harte uit voor de Talentenmarkt van de ToekomstAcademie Emmen op 17 mei a.s.​!

Tijdens deze avond presenteren​ jonge asielzoekers hun talenten aan het Emmense publiek. De avond wordt georganiseerd als afronding van het empowerment-traject Ondernemen in je Eigen Toekomst, waarin asielzoekers met een onzekere toekomst, de afgelopen maanden ​zijn getraind om hun talenten te onderzoeken en zo te werken aan hun (economische) zelfredzaamheid. Iedere jongere is tijdens het traject gekoppeld aan een coach of maatje die hen ondersteunt op professioneel en sociaal vlak. Aan de hand van zelfgemaakte filmpjes zullen de jongeren als onderdeel van het programma in gesprek gaan met hun nieuwe potentiële netwerk, met als centrale vraag: wat kun jíj eventueel betekenen voor ons?

WANNEER:    Donderdag 17 mei 2018
WAAR:             De Marke
ADRES:            
Statenweg 107, 7824 CW Emmen
TIJD:                 17:00 – 19:00 uur

  
We nodigen jou van harte uit om met ons mee te denken over de stappen die deze jongeren kunnen ondernemen om hun talenten te blijven ontdekken en uiteindelijk hun dromen te verwezenlijken. Ook willen we je vragen om na te denken over hoe jij/ jouw organisatie daaraan bij kan dragen. Let’s do this together!

Wij willen er zeker van zijn dat er voor iedereen plek is en vragen je daarom om je voor 14 mei aan te melden via siriki@newdutchconnections.nl

Hopelijk tot ziens!

Team ToekomstAcademie Emmen

Over de ToekomstAcademie

Iedereen heeft talenten en toekomstdromen, maar niet iedereen krijgt de kans deze te ontwikkelen of na te jagen. Stichting New Dutch Connections (NDC) biedt jonge vluchtelingen (15 t/m 29 jaar) deze kansen in de ToekomstAcademie: een leertraject van ca. 12 weken waarin verschillende leermodules aangeboden worden in uiteenlopende sectoren. De jongeren doen tijdens deze modules onmisbare professionele kennis, vaardigheden, ervaringen en connecties op binnen de sector waarin ze zich willen ontwikkelen. Hiernaast worden de jongeren gekoppeld aan een coach uit het werkveld en een maatje om leuke dingen mee te ondernemen.