Talentenmarkt module Changemaker

New Dutch Connections en NewForesight nodigt u van harte uit voor de Talentenmarkt van de module Changemaker van de ToekomstAcademie Utrecht op woensdag 12 december!

WAT:                          Talentenmarkt module Changemaker
WANNEER:                Woensdag 12 december 2018
WAAR:                       Arthur van Schendelstraat 750-760
                                   3511 MK Utrecht
TIJD:                          18:00 – 21:00 uur

Tijdens de Talentenmarkt presenteren nieuwe Nederlanders hun talenten aan het Utrechtse publiek. De avond wordt georganiseerd ter afronding van de module Changemakers in samenwerking met NewForesight Consultancy. NewForesight werkt met bedrijven en organisaties aan duurzame impact. Het doel van deze module is om de deelnemers de skills en mindset mee te geven om een positieve verandering te bewerkstelligen. De groep van 20 statushouders heeft de afgelopen maanden geleerd hoe zij hun ondernemingsplannen of projecten handen en voeten kunnen geven. Twaalf weken lang hebben zij zich op interactieve wijze laten voorlichten over verschillende thema’s zoals o.a. hoe bepaal je je koers als changemaker, hoe overtuig je anderen van jouw kunnen, hoe zet je een duurzaam financieringsplan op en wordt je effectiever in je werken.

Iedere deelnemer is tijdens de module gekoppeld aan een coach en maatje die hen begeleiden op professioneel en sociaal vlak. Samen met hun coach en maatje hebben ze gewerkt aan een zelfgemaakt filmpje over hun talenten en toekomstdromen. Aan de hand van de filmpjes zullen de deelnemers, als onderdeel van het programma, in gesprek gaan met hun nieuwe potentiële netwerk, met als centrale vraag: wat kan u eventueel betekenen voor ons?

De deelnemers zullen op 12 december hun talenten laten zien op de talentenmarkt. Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te denken over de stappen die deze groep kan ondernemen om te blijven groeien. Hierbij vragen wij u om na te denken hoe uw organisatie daaraan kan bijdragen. Samen zorgen we voor kansen. ‘It takes a village to raise a child’; iedereen heeft anderen nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Laten we hier voor gaan!

Meld u aan vóór 10 december om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan via de mail naar salimaakharouid@newdutchconnections.nl

Hopelijk tot ziens!