Toekomst Academie

Arcadis
De Arcadis Talent Academy geeft nieuwkomers de kans voor een zes maanden stagetraject.
Meer weten
Camas IT
Met Camas IT organiseren wij elk jaar de Toekomst Academie van 6 maanden, een opleidingstraject in het gebied van ICT. Daarna krijgt een grootdeel van de kandidaten een stageplek bij Camas IT.
Meer weten
Accenture
Met Accenture organiseert New Dutch Connections het Codemasters programma. Daarin leren de deelnemers binnen 10 weken coderen met Python op basic of advanced level.
Meer weten
Deloitte
New Dutch Connections en Deloitte bieden samen de Future Academy aan, een 12 weken programma voor asielzoekers en statushouders om meer te leren op het gebied van consultancy en netwerken.
Meer weten
Capgemini
Een interactieve trainingssessie over de verschillende aspecten van het sollicitatieproces.
Klik hier
Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen
Voor Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen biedt New Dutch Connections elke week op maandagavond een inloopdinner en leuke activiteiten aan.
Klik hier
Vorige slide
Volgende slide

De ToekomstAcademie

Samen met onze partners organiseren wij workshops en trainingen om vluchtelingen op hun vakgebied ervaring op te doen. Hiermee bieden we kansen aan vluchtelingen om hun potentieel te ontplooien en we ondersteunen bedrijven bij het vergroten van culturele diversiteit binnen de organisatie. Door met New Dutch Connections een ToekomstAcademie te organiseren, kunnen bedrijven hun expertise delen en tegelijkertijd bijdragen aan de persoonlijke en professionele groei van vluchtelingen.

De ToekomstAcademie bestaat uit een combinatie van hard skill trainingen verzorgd door de partner en soft skill trainingen aan, verzorgd door New Dutch Connections. Deze trainingen bevorderen de vaardigheden op het vakgebied zoals Python development, data management of UX design en op de communicatieve vaardigheden die direct toepasbaar zijn op de Nederlandse arbeidsmarkt. Door beide vormen van training te combineren, streven we ernaar om vluchtelingen niet alleen klaar te stomen voor de arbeidsmarkt, maar ook om hen te ondersteunen in het opbouwen van een stabiele en succesvolle toekomst in Nederland.

Wij geloven dat de ToekomstAcademie niet alleen bedrijven in staat stelt om culturele diversiteit te omarmen en positieve impact te creƫren, maar ook dat het de levens van vluchtelingen aanzienlijk kan veranderen. Samen kunnen we een verschil maken en bouwen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te benutten.

Wil jij met New Dutch Connections een ToekomstAcademie binnen jouw bedrijf organiseren of meer ween over de mogelijkheden?

“My deepest appreciation for the great support and guidance you have generously extended throughout the last couple of months.”

Nayef, Deelnemer Arcadis Talent Academy over de Social Skill trainingen van New Dutch Connections tijdens het traject

arcadis bright