Als coach

Wij zijn continu op zoek naar vrijwilligers die een (ex-)vluchteling willen ondersteunen in het (her)ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Heb jij al wat ervaring op de arbeidsmarkt en wil jij deze ervaring graag delen? Word dan coach bij een ToekomstAcademie bij jou in de buurt!

Coach, wat houdt dat in?
Als coach van een (ex-)vluchteling zet je samen met deze persoon stappen in de gewenste (studie-/beroeps)richting. Je ondersteunt de (ex-)vluchteling in het opbouwen van een netwerk door je eigen netwerk in te zetten. Daarnaast ondersteun je bij zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doe je door bijvoorbeeld samen aan een opdracht te werken, een nieuw CV te maken of door iets sociaals te ondernemen.

Coach ben je voor minimaal 4 maanden en het kost je ongeveer 2 uur per week, waar je heel veel moois voor terugkrijgt! Je ontmoet iemand die je waarschijnlijk anders nooit had ontmoet, je leert om te gaan met culturele en sociale verschillen en krijgt training van NDC. Op deze manier werk je niet alleen aan je CV, maar verbreed je ook je eigen horizon.

‘ Een coach zoals Eva geeft je echt zelfvertrouwen. Ze doet het met zoveel liefde: ze heeft bijvoorbeeld net zo lang mijn presentatie met me geoefend tot ik honderd procent zeker wist dat er niks meer mis kon gaan.’

– Tamer (jongere) over zijn coach Eva

Interesse?
Lees hier de ervaringsverhalen van onze vrijwilligers. Kom naar de eerstvolgende informatieavond in Utrecht (zie agenda), neem contact op via vrijwilligers@newdutchconnections.nl of bel met 06 534 416 77.