Future Citizens in Emmen

New Dutch Connections, ToekomstAcademie Noord, Rotary en Gemeente Emmen nodigen je van harte uit voor de vierde editie van Future Citizens op 22 december in Emmen. Een speciale editie waarbij nieuwkomers hun talenten en dromen delen en twee nieuwe verhalen worden gespeeld van Anthony en Samar. De voorstelling staat ook in het teken van het gezamenlijk afsluiten van het jaar 2022 en om het nieuwe jaar in te luiden. Kortom: een dag wat in het teken staat van feest, dans, gezelligheid en verbinding.

Ondernemen in je eigen toekomst De voorstelling Future Citizens in Emmen is een voorstelling die aansluit bij de module ‘Ondernemen in je eigen Toekomst´ waar een aantal vluchtelingen in Emmen aan hebben deelgenomen. ToekomstAcademie Noord en Menso organiseren deze module om nieuwkomers te begeleiden naar opleiding, werk of stage. Anthony en Samar zijn beiden betrokken geweest als deelnemer bij de ToekomstAcademie. Anthony deelt zijn vluchtverhaal uit Macedonië en Samar uit Syrië.

Future Citizens Het doel van de voorstelling is verbinding te leggen tussen deelnemers en publiek. We stimuleren en motiveren bedrijven en burgers om van betekenis te zijn in het leven van vluchtelingen. Door verbinding te leggen tussen deelnemers en bezoekers ontstaan er kansen voor deelnemers om hun dromen te realiseren.

“De mensen die je ontmoet in een nieuw land bepalen je toekomst.” Ben jij die ene persoon die het verschil kan maken? Kom op donderdag 22 december verbinden tijdens Future Citizens bij het Atlas theater en laat je inspireren. De ticketprijs is naar draagkracht, je kunt dus gratis naar het evenement komen. Meld je hier aan. Een donatie  wordt zeer gewaardeerd, zodat we dit soort ontmoetingen ook in de toekomst kunnen voortzetten.

We hopen ook deze editie samen met jou en onze deelnemers succesvol te laten verlopen.