16 sept VERPLAATST The Bright Side of Life, Talentvolle vluchtelingen in Theater Aan de Slinger, Houten

‘The Bright Side of Life’ is op 16 september afgelast vanwege de vaststelling van Covid 19 bij een familielid van één van de crewleden van New Dutch Connections. 

De voorstelling wordt verplaatst naar donderdag 1 oktober, aanvangstijd 17.00 uur en 20.30 uur.

Bezoekers met tickets hebben een e-mail ontvangen. Heeft u geen bericht ontvangen of heeft u anoniem kaarten gekocht (aan de Theaterkassa of bij de voorverkoopadressen) neem dan contact op met het kantoor van Aan de Slinger via info@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024

The Bright Side of Life is een voorstelling voor en door vluchtelingen en het is meer dan dat. Het is een matchmakingsevent waarin vluchtelingen zichzelf kunnen laten zien. Waarin ze anderen ontmoeten, die hun netwerk openstellen. Hierdoor kunnen deze vluchtelingen zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen.

‘Niet daar waar je vandaan komt, maar waar het goed met je gaat, is je thuis.’ 

De komst van 60.000 vluchtelingen in 2015 heeft Bright Richards geinspireerd om The Bright Side of Life te maken. The Bright Side of Life is een lichte én aangrijpende voorstelling met live muziek van Oleg Fateev. Gebaseerd op het levensverhaal van Bright, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland moet hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. The Bright Side of Life gaat over hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe.