13 SEPT -VERPLAATST! The Bright Side of Life, Talentvolle vluchtelingen in ATLAS theater Emmen

Heeft u kaarten gekocht voor de voorstelling Bright Side of Life voor aanstaande zondag, 13 september? Helaas is deze voorstelling verplaatst.

Voorstelling geannuleerd

Vanwege de vaststelling van Covid 19 bij een familielid van één van de acteurs van de voorstelling Bright Side of Life  gaat de voorstelling helaas niet door. We betreuren dit zeer, maar de gezondheid van ons gezelschap, de medewerkers van het theater en het publiek staat bij ons voorop. We danken onze partners die betrokken zijn bij de voorstelling voor hun enorme inzet: Rotary Emmen, Stichting UOSSM Nederland, Syrische Vrouwengroep Emmen, Stichting Op ’t Stee, New Dutch Connections en de Toekomst Academie Emmen.

De voorstelling is verplaatst naar woensdag 30 september 2020 om 20.00 uur. Uw huidige tickets blijven geldig.

Wij vragen u te reageren op de e-mail van het Atlas theater zodat wij zeker weten dat u deze informatie heeft ontvangen.

In deze mail kunt u direct aangeven of u de kaarten wilt houden of annuleren. In geval van annulering zal het theater aankomende week contact met u zoeken om dit verder te verwerken.

Mocht het theater morgen vóór 14:00 uur geen reactie van u hebben ontvangen, dan proberen zij u alsnog telefonisch te bereiken. Wij hopen van harte dat deze informatie u tijdig bereikt.

Voor verdere vragen kunt u bij het Atlas theater terecht van maandag t/m zaterdag van 12.00 – 17.00 uur.

Namens de organisatie willen wij u hartelijk danken voor uw begrip en hopelijk zien wij elkaar op 30 september.


 

The Bright Side of Life is een voorstelling voor en door vluchtelingen.  En het is meer dan dat. Het is een event waarin vluchtelingen anderen die hun netwerk willen openstellen ontmoeten, waardoor ze zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Middels deze voorstelling worden nieuwe bewoners aan de lokale community verbonden. Kom, ontmoet en verbind!

Met deze voorstelling wordt de Toekomst Academie Emmen gesteund. Doe je mee?

Bright Side of Life Emmen 13-9-2020 (Flyer)