The Bright Side of Life in Amsterdam

The Bright Side of Life vanaf nu ook op locatie!

‘Daar waar het goed met je gaat, is je thuis’ -Bright Richards.

 

Na een succesvolle landelijke tour in de theaters, speelt The Bright Side of Life vanaf nu ook op locatie! Op 13 en 14 september spelen we in Theater Bellevue als onderdeel van het Nederlands Theater Festival ter ere van onze nominatie als ‘beste voorstelling van dit seizoen’. Kaarten zijn te koop via de website van het Nederlands Theater Festival, zie de link naar de website onderaan bij gegevens.

Over The Bright Side of Life
In samenwerking met Theater Utrecht maakte theatermaker en oprichter van stichting New Dutch Connections Bright O. Richards de theatervoorstelling ‘The Bright Side of Life’. Een komische en daarnaast confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. ‘The Bright Side of Life’ toont hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet daar waar je vandaan komt, maar daar waar het goed met je gaat, je thuis is. Met opzwepende muziek van Oleg Fateev en teksten en regie van Ko van den Bosch.

 

Wil je The Bright Side of Life ook op jouw locatie programmeren? Neem dan contact met ons op via info@newdutchconnections.nl.

Foto: Roel van Berckelaer