The Bright Side of Life bij Universiteit Utrecht

The Bright Side of Life vanaf nu ook op locatie!

Daar waar het goed met je gaat, is je thuis’, Bright Richards.

Na een succesvolle landelijke tour in de theaters, speelt The Bright Side of Life vanaf nu ook op locatie! Deze keer zijn we te gast bij het jaarlijkse uitje voor de medewerkers van het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap van de Universiteit Utrecht. Het thema van de medewerkersdag is ‘Utopia’: in dat kader hopen wij hen met deze voorstelling nog wat extra te inspireren en motiveren om zelf in actie te komen en een stap dichterbij die ideale samenleving te komen.

Over The Bright Side of Life
In samenwerking met Theater Utrecht maakte theatermaker en oprichter van stichting New Dutch Connections Bright O. Richards de theatervoorstelling ‘The Bright Side of Life’. Een komische en daarnaast confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. ‘The Bright Side of Life’ toont hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet daar waar je vandaan komt, maar daar waar het goed met je gaat, je thuis is. Met opzwepende muziek van Oleg Fateev en teksten en regie van Ko van den Bosch.

 

Dit is een besloten voorstelling.

Wil je The Bright Side of Life ook op jouw locatie programmeren? Neem dan contact op met Doenja Abel via doenja@newdutchconnections.nl. 

 

Foto: Roel van Berckelaer