The Bright Side of Life bij de Hogeschool van Amsterdam

The Bright Side of Life vanaf nu ook op locatie!

Daar waar het goed met je gaat, is je thuis’, Bright Richards.

Na een succesvolle landelijke tour in de theaters, speelt The Bright Side of Life vanaf nu ook op locatie! Een van de eerste locaties waar Bright Richards en Oleg Fateev het podium zullen betreden, is op 31 mei 2018 bij FLOOR/Hogeschool van Amsterdam. Deze voorstelling wordt georganiseerd door Students that Matter in samenwerking met de opleiding Ergotherapie, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF en New Dutch Connections.

Na afloop van de theatervoorstelling presenteert Bright diverse initiatieven die studenten en docenten van de HvA de afgelopen jaren hebben opgezet voor en met vluchtelingen, zodat mensen die geïnspireerd zijn geraakt d0or de voorstelling, direct in actie kunnen komen.

Over The Bright Side of Life
In samenwerking met Theater Utrecht maakte theatermaker en oprichter van stichting New Dutch Connections Bright O. Richards de theatervoorstelling ‘The Bright Side of Life’. Een komische en daarnaast confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. ‘The Bright Side of Life’ toont hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet daar waar je vandaan komt, maar daar waar het goed met je gaat, je thuis is. Met opzwepende muziek van Oleg Fateev en teksten en regie van Ko van den Bosch.

Programma
16:30 Inloop
17:00 Voorstelling
18:00 Nagesprek
18:20 Borrel bij Café Fest

Aanmelden
Wil je deze opvoering van The Bright Side of Life bijwonen? Dat kan gratis, ook als je niet aan de HvA verbonden bent. Klik hier om je aan te melden.

Wil je The Bright Side of Life ook op jouw locatie programmeren? Neem dan contact op met Doenja Abel via doenja@newdutchconnections.nl. 

Foto: Roel van Berckelaer