Talentenmarkt ToekomstAcademie Arnhem/ Wageningen

New Dutch Connections nodigt je van harte uit om kennis te maken met jonge vluchtelingen, hun talenten en toekomstdromen op de Talentenmarkt van de ToekomstAcademie op donderdag 14 december in Arnhem.

Op deze avond staan alleenstaande minderjarige vluchtelingen uit Arnhem en Wageningen en hun toekomstdroom centraal. Deze jongeren, met een onzekere toekomst, hebben de afgelopen drie maanden deelgenomen aan het empowerment-traject ‘Ondernemen in je Eigen Toekomst’ van de Toekomstacademie in Arnhem. Samen met hun maatje hebben ze gewerkt aan het ontdekken van hun talenten en toekomstdromen, waar ze een filmpje over gemaakt hebben. Tijdens dit feestelijke slotevent zullen zij zichzelf presenteren, hun passie laten zien in persoonlijke filmpjes en daarover in gesprek gaan met jou.

Vluchtelingen zijn (ook) ondernemende mensen met ambities, talenten en passies. Daar willen ze hard voor werken. Om hen hierbij te helpen heeft New Dutch Connections (NDC) de ToekomstAcademie opgezet in o.a. Arnhem, waar jongeren verschillende leermodules kunnen volgen, gesteund door vrijwillige coaches en maatjes. We nodigen je uit om op deze avond met ons mee te denken over de stappen die deze jongeren kunnen ondernemen om hun talenten verder te ontdekken en ontwikkelen. En we willen jou vragen om na te denken over hoe jij, of jouw organisatie, daaraan bij kan dragen. Wij zijn bijvoorbeeld continu op zoek naar organisaties en bedrijven die deze jongeren een workshop, bedrijfsbezoek of andere activiteit willen aanbieden. Zo zorgen we er samen voor dat deze jongeren zich kunnen blijven ontwikkelen.

Wij willen er zeker van zijn dat er voor iedereen plaats is. Wij vragen je daarom om je aan te melden door te mailen naar alice@newdutchconnections.nl.

Graag tot 14 december!