Afsluiting Toekomst Academie Storytelling

De dagen zijn korter en donkerder in December. Daarom is het tijd om bij elkaar te komen, om stil te staan bij het thema eenzaamheid en familie. Deze onderwerpen treffen veel Nederlanders maar uiteraard ook vluchtelingen en nieuwkomers. New Dutch Connections organiseert een prachtige avond in Utrecht Oog in Al om eenzaamheid te trotseren en hoop en steun te creƫren voor onze gemeenschap.

Het aflsuitingsevenement Storytelling met de persoonlijke verhalen van acht deelnemers.

In September is een nieuw module van onze Toekomst Academie van start gegaan: Storytelling onder de leiding van Rory de Groot. Alle kandidaten hebben een artistieke achtergrond. De deelnemers leren tijdens een traject van 10 weken zich zelf en hun talenten te presenteren. Personal Branding en Storytelling staan hierbij centraal. Wat is mijn verhaal? Hoe vertel ik het? Welke wensen en talenten heb ik? Hoe wordt ik gehoord? Op welke manier presenteer ik mezelf?

Deze strategieƫn hebben de deelnemers van het Storytelling-module behandeld en laten op 18 december zien wat ze in huis hebben. Samen met hen en New Dutch Connections stappen we in de kerstperiode en luisteren we naar ieders eigen verhaal over haar / zijn toekomstdromen.

Om 18:30 gaan de deuren open en er wordt een lekkere maaltijd serveerd. Tijdens het eten presenteren de deelnemers de voorbereide verhalen. Afloop:

Bright Richards opent het event en Hussam Musa gaat de avond met live muziek begeleiden.

 

Kaartjes reserveren: https://newdutchconnections.stager.co/web/tickets/111358855