Talentenmarkt module Zorg en Fighter in Rotterdam

New Dutch Connections nodigt u van harte uit in Rotterdam!

De afgelopen drie maanden heeft een groep vluchtelingen deelgenomen aan de modules The Fighter en Zorg in Rotterdam.

The Fighter
Twaalf weken lang hebben de deelnemers van de module The Fighter hard gewerkt aan het schip van Rivierpodium The Fighter. Dit is een schip in Rotterdam waar veel aan moest gebeuren. Denk aan schuren, schilderen, timmeren en ander klein onderhoud. De deelnemers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om het schip een opknapbeurt te geven. Het doel van de module is om ervaring op te doen en praktisch aan de slag te gaan.

Zorg
De module Zorg is in samenwerking met Humanitas ontwikkeld. De deelnemers van de module hebben de afgelopen tijd kennis opgedaan met het werken in de zorgsector. Twaalf weken lang zijn de deelnemers aan de slag gegaan binnen een verzorgingstehuis in Rotterdam om te leren over de verschillende aspecten van de zorg.

Talentenmarkt
Op dinsdag 18 december vindt het afsluitend evenement van de module The Fighter en Zorg plaats, in de vorm van een Talentenmarkt. Tijdens de Talentenmarkt presenteren de deelnemers hun talenten aan het publiek. Samen met hun coach en maatje hebben ze gewerkt aan een zelfgemaakt filmpje over hun talenten en toekomstdromen.

Dinsdag 18 december 2018| 17.00 – 20.00 uur
Thuis in West | Robert Fruinstraat 26 te Rotterdam

Wij nodigen u van harte uit voor de Talentenmarkt. Meld u aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan bij Carla via de mail naar carla@newdutchconnections.nl

Hopelijk tot ziens!