Talentenmarkt module Work in Progress en SupPORT in Arnhem

New Dutch Connections nodigt u van harte uit in Arnhem!

 

Work in Progress
De afgelopen drie maanden heeft een groep vluchtelingen zich uitgebreid kunnen oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt. De deelnemers hebben zich o.a. kunnen oriënteren op:
– Waar ze een bijbaan kunnen vinden
– Wat ze daarvoor nodig hebben
– Sollicitatieprocedure
– Het schrijven van een motivatiebrief/CV
– Normen en waarden op de werkvloer

Verschillende bedrijven en organisaties uit Arnhem hebben hun kennis m.b.t. de arbeidsmarkt gedeeld met de deelnemers. Tijdens de module zijn ze ondersteund bij het vinden van een geschikte bijbaan voor naast school. Daarnaast zijn de jongeren geinformeerd over hoe hun bijbaantje ze kan helpen om op lange termijn hun doel te behalen.

 

Talentenmarkt
Op maandag 17 december vindt het afsluitend evenement van de module Work in Progress en SupPORT plaats, in de vorm van een Talentenmarkt. Tijdens de Talentenmarkt presenteren de deelnemers hun talenten aan het publiek. Samen met hun coach en maatje hebben ze gewerkt aan een zelfgemaakt filmpje over hun talenten en toekomstdromen.

Maandag 17 december | 17.00 – 20.30 uur
Rozet  Kortestraat 16 te Arnhem

Wij nodigen u van harte uit voor de Talentenmarkt van de modules Work in Progress en SupPORT. Meld u aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan bij Alice via de mail naar alice@newdutchconnections.nl

Hopelijk tot ziens!