Talentenmarkt module Know Your Rights in Amsterdam

New Dutch Connections, DLA Piper, Pro Bono Connect en de Vrije Universiteit Amsterdam nodigen u van harte uit voor de Talentenmarkt op donderdag 20 december 2018.

In samenwerking met New Dutch Connections, advocatenkantoor DLA Piper, Pro Bono Connect en de Vrije Universiteit van Amsterdam is de module Know Your Rights ontwikkeld. Een groep van 20 jonge vluchtelingen kreeg daarbij lessen van juridische experts over o.a.: ondernemingsrecht, immigratierecht, arbeidsrecht, onderwijsrecht en gezondheidsrecht. Gedurende het traject werden zij getraind om op te komen voor hun rechten op basis van rechten en plichten van de Nederlandse en Europese samenleving. Iedere deelnemer is tijdens de module gekoppeld aan een coach of maatje die hen begeleiden op professioneel en sociaal vlak.

Talentenmarkt
Al dit voorbereidingswerk manifesteert zich in een afsluitend evenement in de vorm van een Talentenmarkt. Tijdens de Talentenmarkt presenteren de deelnemers hun talenten aan het publiek. Samen met hun coach en maatje hebben ze gewerkt aan een zelfgemaakt filmpje over hun talenten en toekomstdromen. Aan de hand van de filmpjes gaan de deelnemers, als onderdeel van het programma, in gesprek met hun nieuwe potentiƫle netwerk, met als centrale vraag: wat kunt u voor ons betekenen?

Donderdag 20 december 2018| 19:00 – 21:00 uur
DLA Piper Nederland | Amstelveenseweg 638 te Amsterdam

Wij nodigen u van harte uit voor de Talentenmarkt Know Your Rights. Meld u aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan bij Carla Swiatkowski via de mail naar carla@newdutchconnections.nl

Hopelijk tot ziens!