SAVE THE DATE | Openingsdag Pahud 25 maart

Op 25 maart vieren we de opening van het nieuwe AZC (Pahud) in Overvecht met Future Citizens. Wil je ons daar ontmoeten of de andere partijen van Plan Einstein? Wees welkom op deze feestelijke dag en ontmoet de nieuwe bewoners van Pahud.

Tijdens de openingsdag op 25 maart zullen we een voorproefje van ons programma laten zien met een voorstelling van Future Citizens om 12:00 uur, waarin we het verhaal vertellen van Shwan. Shwan vluchtte op 9-jarige leeftijd uit Irak naar Syrie. Na 3 jaar kwam Shwan in Nederland terecht. Om precies te zijn in Overvecht waar Shwan nu werkt als Leefomgevingsadviseur bij Portaal. “Ik ben een klankbord voor veel mensen in Overvecht. Een wijk waar ik jaren heb gewoond en veel mensen heb geholpen met bijvoorbeeld subsidies en problemen met hun huis. Ik ben er voor hen en dat vind ik mooi.”

Daarmee willen we de bezoekers, bewoners en andere genodigden inspireren met hoe de inzet van een nieuw netwerk via iemand die jou ziet en zijn best voor je doet kan leiden tot een nieuwe succesvolle toekomst. Dus komt allen kijken! de open dag is van 10:30-14:00 uur in de Pahud.