Preview Bright Side of Life @ Arnhemse Uitnacht

‘The Bright Side of Life’ gaat 31 maart in première, maar speciaal voor de Arnhemse Uitnacht is er op 26 januari een preview van deze bijzondere voorstelling te zien in de Rozet.

Van vrijdagavond 26 januari tot zaterdagochtend 27 januari bruisen, prikkelen, schitteren en verwonderen allerlei artiesten de bezoekers van de 1e Arnhemse Uitnacht. Het programma van de Arnhemse Uitnacht duurt de hele avond én nacht en wordt om 10.00 uur de volgende ochtend afgesloten. Bright Richards treedt op van 21.00 tot 21.45 uur in het Auditorium van De Rozet. Zorg dat je erbij bent!

Over The Bright Side of Life
In samenwerking met Theater Utrecht maakt theatermaker en oprichter van stichting New Dutch Connections Bright O. Richards de theatervoorstelling ‘The Bright Side of Life’. Een komische en daarnaast confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. ‘The Bright Side of Life’ toont hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet daar waar je vandaan komt, maar daar waar het goed met je gaat, je thuis is.

Meer informatie over de Arnhemse Uitnacht, vind je hier

Koop hier alvast je kaartje The Bright Side of Life tijdens de theatertournee vanaf eind maart!