Kom naar de informatieavond over de ToekomstAcademie in Emmen!

Heb jij de komende maanden een paar uur per week tijd en zin om een jonge vluchteling op weg te helpen in jouw regio? Wij zoeken coaches en maatjes voor de jongeren die binnenkort een module gaan volgen aan de ToekomstAcademie in Emmen!

Als coach of maatje bied je jouw jongere ondersteuning bij zijn/ haar persoonlijke en professionele ontwikkeling door je eigen netwerk in te zetten. Je spreekt wekelijks af om vragen te beantwoorden en bijvoorbeeld samen een open dag te bezoeken of iets sociaals te ondernemen.

Tussen de rol van coach en van maatje zijn geen grote verschillen. Als coach heb je wat meer ervaring op de arbeidsmarkt met een groter netwerk en neem je meer de mentorrol op je. Als maatje kun je de jongere toegang bieden tot de wereld van Nederlandse leeftijdsgenoten door samen leuke dingen te doen.

Heb je interesse?
Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 31 oktober van 19.30 – 21.00 uur! Hier hoor je onder andere wat New Dutch Connections doet, wat de ToekomstAcademie is, wat het inhoudt om coach of
maatje te zijn en welke andere vrijwilligersrollen je eventueel ook op je kunt nemen.

Vragen?
Mail naar renate@newdutchconnections.nl of kijk op ww.newdutchconnections.nl