Informatiebijeenkomst vrijwilligers in Utrecht

De ToekomstAcademie Utrecht zoekt coaches en maatjes!
Als coach of maatje bied je jouw jongere ondersteuning bij zijn/haar persoonlijke en professionele ontwikkeling door je eigen netwerk in te zetten. Je spreekt wekelijks af om vragen te beantwoorden bij bijvoorbeeld samen een open dag te bezoeken of iets sociaals te ondernemen.

Tussen de rol van coach en van maatje zijn geen grote verschillen. Als coach heb je wat meer ervaring op de arbeidsmarkt met een groter netwerk en neem je meer de mentorrol op je. Als maatje kun je de jongere toegang bieden tot de wereld van Nederlandse leeftijdsgenoten door samen leuke dingen te doen.

Een andere rol?
Wij zijn continue op zoek naar professionals die hun vakkennis willen overdragen aan jonge vluchtelingen en mensen die ons op kantoor willen ondersteunen of willen helpen met het organiseren van lokale evenementen.

Over New Dutch Connections (NDC)
NDC inspireert jonge vluchtelingen in zichzelf te geloven en betrekt andere partijen bij hun talentontwikkeling, met als doel het realiseren van economische zelfredzaamheid. Dit doet zij o.a. door het opzetten van ToekomstAcademies door het hele land, waar jongeren gerichte trainingen en workshops kunnen volgen, gesteund door vrijwilligers.

Interesse?
Kom naar de informatieavond op maandag 15 oktober a.s. of neem contact op met Bob via: vrijwilligers.tau@newdutchconnections.nl of 06 – 14 63 31 19