Informatieavond coaches en maatjes module Zorg

Heb jij de komende maanden een paar uur per week tijd en zin om een jonge vluchteling op weg te helpen in Nederland? Wij zoeken coaches en maatjes voor de jongeren die dit najaar de module Zorg gaan volgen bij de ToekomstAcademie Utrecht in samenwerking met het Rode Kruis.

Module Zorg

De module Zorg biedt jongeren de kans om een EHBO-cursus te volgen en praktische ‘first aid’ basisvaardigheden te leren. Ze worden getraind door een professional van het Rode Kruis. De module duurt 12 weken waarbij de jongeren 2 uur per week les krijgt. Wie de cursus succesvol afrondt, ontvangt een officieel EHBO certificaat. De jongeren kunnen daarmee als vrijwilliger op festivals en evenementen werken.

Heb je interesse?

Kom dan naar de informatieavond op maandagavond 28 augustus van 20.00 – 21:00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Op deze avond hoor je onder andere meer over New Dutch Connections en de Toekomstacademie Utrecht. We vertellen hoe we werken, welke modules dit najaar nog meer starten en wat het inhoudt om coach of maatje te zijn.