Future Citizens Houten: Er is altijd een uitweg

Future Citizens is een theater-netwerkevenement met live muziek waarin je nieuwe Nederlanders, hun talenten en dromen ontmoet. Elke voorstelling wordt een inspirerend verhaal verteld over een vluchteling met een succesvolle carrière, die zijn plek in Nederland gevonden heeft. Een belangrijke reden om deze serie te maken is dat je namelijk weinig leest of ziet over de skills en talenten die mensen hier mee naartoe nemen.

In Houten wonen vluchtelingen die extra steun kunnen gebruiken om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden. Op 11 december maak je kennis met talentvolle nieuwkomers die hun ambities delen op het podium. Zij hopen deze avond een nieuw netwerk te kunnen vinden die hen verder kan helpen. Graag nodigen we betrokken bedrijven en inwoners in Houten uit om met ons de verbinding aan te gaan en een belangrijke schakel kunnen zijn in iemands leven.

Locatie en tijden
Datum: Maandag 11 december 2023
Tijd: Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur
Locatie: Aan de Slinger, De Slinger 40, 3995 DE Houten

Klik hier voor meer informatie en ticket verkoop!

Future Citizens verhaal Kamran: Er is altijd een uitweg

 

Credits
Concept, inhoud en regie:
Bright O. Richards Spel: Mo Hersi, Soufiane Moussouli, Sylvia Boone, Barbara Willemsen, Ayşegül Karaca en anderen Compositie & muziek: Nawras Altaki, Oleg Fateev, emine bostanci en Lamin kuyateh Decor en kostuum: Laura de Jong Lichtprojectie: Uri rapaport Tekst: Babah Tarawally en Enne Koens Artistiek Advies: Javier Pinon Regieassistent: Birsu Tamer Fotografie: Ribal @rk_pho Met dank voor het delen van hun verhaal: Violeta, Mustafa, Manal, Ibrahim, Shwan, Zaina, Faristah, Anhar, Hafedh, Alan, Abdulaal en anderen.

Deze theaterserie wordt mede mogelijk gemaakt door New Dutch Connections, Gemeente Houten, Aan de Slinger, Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds voor Podiumkunsten.