Future Citizens Emmen

New Dutch Connections, ToekomstAcademie Noord en Menso nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij Future Citizens in Emmen. Op donderdag 27 oktober delen nieuwkomers hun succesverhaal met als special guest Celal. Celal is gevlucht uit Turkije en heeft middels het traject ‘Ondernemen in je eigen Toekomst’ van New Dutch Connections, stage gelopen als adviseur boekhouder. Met zijn ervaring en achtergrond, werkt Celal nu bij het Ministerie van Financien in Groningen.

Ondernemen in je eigen Toekomst

De voorstelling Future Citizens in Emmen is een voorstelling die aansluit bij de module ‘Ondernemen in je eigen Toekomst’ waar een aantal vluchtelingen in Emmen aan hebben deelgenomen. ToekomstAcademie Noord en Menso organiseren deze module om nieuwkomers te begeleiden naar opleiding, werk of stage. Het doel van de voorstelling is verbinding te leggen tussen deelnemers en publiek. We stimuleren en motiveren bedrijven en burgers om van betekenis te zijn in het leven van vluchtelingen. Door verbinding te leggen tussen deelnemers en bezoekers ontstaan er kansen voor deelnemers om hun dromen te realiseren.

Samen dromen realiseren, help je mee?

“De mensen die je ontmoet in een nieuw land bepalen je toekomst.” Ben jij die ene persoon die het verschil kan maken? Kom op donderdag 27 oktober verbinden tijdens Future Citizens bij Menso Emmen en laat je inspireren. De ticketprijs is naar draagkracht, je kunt dus gratis naar het evenement komen, maar een donatie wordt zeer gewaardeerd. We hopen ook deze editie samen met jou en onze deelnemers succesvol te laten verlopen.

Donderdag 27 oktober 2022 | Menso – Abel Tasmanstraat 7, 7821 AN Emmen | Inloop 15.30u, start voorstelling 16.00u – eind 18.00u met aansluitend borrel

Meld je hier aan!

Een samenwerking van New Dutch Connections, Menso, Rotary, Provincie Drenthe, Growing Emmen, Gemeente Emmen en W.M. De Hoop Stichting.