Future Citizens Deventer

New dutch connections & DEVENTER PARTNERS presenteren

FUTURE CITIZENS op 31 oktober 2023 om 20.00 uur in de DEVENTER Schouwburg

“Met Future Citizens faciliteert NDC een zeer waardevolle uitwisseling tussen nieuwkomers en hun stadsgenoten.” – Theaterkrant

FUTURE CITIZENS in Deventer

Future Citizens is een theater-netwerkevenement met live muziek waarin je vluchtelingen, hun talenten en dromen ontmoet. Elke voorstelling wordt een inspirerend verhaal verteld over een vluchteling met een succesvolle carrière, die zijn plek in Nederland gevonden heeft. Een belangrijke reden om deze serie te maken is dat je weinig leest of ziet over de skills en talenten die mensen hier mee naartoe nemen.

LOKALE VERHALEN

Op 31 oktober maak je kennis met talentvolle nieuwkomers die hun ambities delen op het podium. Zij hopen deze avond een nieuw netwerk te vinden dat hen verder kan helpen. Graag nodigen we betrokken bedrijven en inwoners in Deventer en omgeving uit om met ons de verbinding aan te gaan en een belangrijke schakel te zijn in iemands leven.

New Dutch Connections bereid nieuwkomers voor om hun wensen en dromen tijdens de voorstelling te presenteren. In Deventer wonen vluchtelingen die extra steun kunnen gebruiken om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden.

DATA & TICKETS

Datum: 31 oktober 2023 Tijd: Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur Locatie: Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2, Deventer Tickets: gratis, eigen bijdrage naar draagkracht: https://newdutchconnections.stager.co/web/tickets/111338938

CREDITS
Concept, inhoud en regie: Bright O. Richards
Voor meer informatie kijk op WWW.NEWDUTCHCONNECTIONS.NL/FUTURE-CITIZENS