As I Left My Father’s House 5 november in Rotterdam

Op zondag 5 november staat de voorstelling As I Left My Father’s House in Rotterdam bij het Apostolisch Genootschap: ’s Gravenweg 451. Jij bent van harte welkom!

De voorstelling wordt mogelijk gemaakt door het Apostolisch Genootschap Rotterdam en de ToekomstAcademie Rotterdam, en is voor iedereen – zoals altijd – gratis toegankelijk. De voorstelling begint om 15.00 uur, en de deuren zullen opengaan vanaf 14.30. Het hele programma eindigt rond 17.30 met een wereldse borrel!

Reserveren
Verzeker jezelf van een plek door je aan te melden via doenja@newdutchconnections.nl. Je reservering wordt bevestigd per e-mail en de uitdraai van dit bericht geldt als toegangsbewijs.

Over de voorstelling
As I Left My Father’s House is een op waarheid gebaseerd toneelstuk met vluchtverhalen van eerste en tweede generatie migranten, waarbij geput wordt uit verhalen van de grote profeten uit drie religies. Het doel van de voorstelling is om verbondenheid tussen mensen met verschillende achtergronden te realiseren.

Wil je de voorstelling As I Left My Father’s House ook naar jouw bedrijf, school, gemeente, buurthuis of andere plek halen? Neem voor meer informatie contact op met Doenja Abel via doenja@newdutchconnections.nl.