16 juni New Start New Beginning

Kom luisteren naar bijzondere verhalen, geniet van lekker eten, met het allerbelangrijkste; elkaar ontmoeten!

Ieder mens heeft een verhaal te vertellen. Verhalen zijn krachtige middelen om mensen emotioneel met elkaar te verbinden. Op zondag 16 juni delen vluchtelingen hun verhaal.

New Start, New Beginning is het eindevenement van een project waarbinnen deelnemers drie maanden lang storytelling training hebben gehad en tegelijkertijd werden gekoppeld aan coaches uit de wijk Oog in Al. Op 16 juni zullen ze hun verhalen vertellen in de huiskamers van drie verschillende coaches. Op deze manier kunnen de deelnemers op een intieme manier laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen en wordt er ruimte geboden om een persoonlijk of professionele connectie te maken. Samen maken we zo vreemden tot onze vrienden.

Wil jij je laten inspireren door de mooie verhalen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs op zondag 16 juni in één van de drie huiskamers van 15.00 tot 17.00 uur

Vergeet je niet aan te melden via deze link: https://bit.ly/2XqEFSU. Kies 1 huiskamer met de verhalen die jou aanspreken en krijg het exacte adres opgestuurd.