Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger-ndc

Bouw jij mee aan de toekomst? Wij zoeken momenteel weer nieuwe stagiaires en vrijwilligers!

New Dutch Connections (NDC) ondersteunt vluchtelingen jongeren in het realiseren van hun toekomst. Wil jij ook dat onze jonge asielzoekers een zonnige toekomst tegemoet gaan en hen enthousiast maken hiervoor? Vind je het leuk en uitdagend om mee te bouwen aan onze ToekomstAcademies in een praktijkgerichte, hands-on stage? Studeer je momenteel een sociale richting zoals CMV, SPH, MWD, toegepaste psychologie, of vrijetijdskunde? En ben je voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar?

Dan spreken wij je graag! Ben je benieuwd naar wat jij voor ons en de jongeren kunt betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar:

Larissa van Beek, Projectleider ToekomstAcademie, 06-53441677

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Lin Sluyterman schreef:

    Dag Larissa, Ik ben geinteresseerd in het werken als vrijwilliger bij New Dutch Connections. Nu zie ik op dit moment geen passende vacature. Wel zie ik dat jullie stagiaires werven en ik heb ervaring in het geven van stagebegeleiding aan MWD studenten. Dit deed ik twee jaar bij Stichting Seguro, Wie weet kan ik op die manier een bijdrage leveren? De functie van “elder” spreekt me ook aan. Hartelijke groet, Lin Sluyterman