ToekomstAcademie Utrecht zoekt coaches en maatjes!

Heb jij de komende maanden één uur per week over? Help dan een vluchteling op weg!

De ToekomstAcademie Utrecht is op zoek naar vrijwilligers die zich voor minimaal zes maanden willen engageren als coach van een vluchteling. Gedurende jouw traject als coach zal je altijd een contactpersoon hebben vanuit New Dutch Connections en worden verschillende intervisiebijeenkomsten gefaciliteerd, waarbij alle coaches samen zullen komen om ervaringen met elkaar te delen.

Als coach of maatje bied je ondersteuning bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van een vluchteling. Je spreekt wekelijks af om vragen te beantwoorden en bijvoorbeeld samen een open dag te bezoeken of iets leuks te ondernemen.

Tussen de rol van coach en van maatje zijn geen grote verschillen. Als coach heb je een groter netwerk en wat meer ervaring op de arbeidsmarkt en neem je meer de mentorrol op je. Als maatje biedt je toegang bieden tot de wereld van Nederlandse leeftijds-genoten door samen leuke dingen te doen.

Informatiebijeenkomst

Ben of ken je iemand die geïnteresseerd is? Kom dan langs tijdens een van de informatiebijeenkomsten, dan praten we jou/jullie graag bij!

DatumTijdLocatie
7 maart 202319:00-21:00 uurTheaterhuis de Berenkuil
14 maart 202319:00-21:00 uurTheaterhuis de Berenkuil
21 maart 202319:00-21:00 uurTheaterhuis de Berenkuil

Een andere rol? 
Wij zoeken continu professionals (particulieren of bedrijven), die hun vakkennis willen overdragen aan vluchtelingen en mensen die ons op kantoor willen ondersteunen of helpen bij het organiseren van lokale events.

Meer weten?
Stuur ons een e-mail naar info@newdutchconnections.nl

Dit vind je misschien ook leuk...