ToekomstAcademie Arnhem loopt mee met de Nacht van de Vluchteling!

Tijdens de Nacht van de Vluchteling halen we met elkaar een zo hoog mogelijk bedrag op voor noodhulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio. Dit jaar loopt ToekomstAcademie Arnhem van Nijmegen naar Arnhem, dat is maar liefst 40km!

De Nacht van de Vluchteling vindt dit jaar zaterdag 16 juni op zondag 17 juni, het weekend  voorafgaand aan Wereld Vluchtelingendag (20 juni). De actie is een initiatief van Stichting Vluchteling, een noodhulporganisatie die zich al meer dan veertig jaar inzet voor levensreddende hulp aan vluchtelingen en ontheemden wereldwijd. Het startschot klinkt stipt middernacht op vier startlocaties; in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. De deelnemers lopen 40 kilometer en doen er gemiddeld 8 tot 9 uur over en finishen de volgende ochtend.

Sponsor ons en help daarmee vluchtelingen wereldwijd!
Voor 54 euro kan Stichting Vluchteling 3 vluchtelingen zes maanden lang schoon drinkwater geven. En voor 28 euro krijgt 1 ondervoed kind vier weken lang noodvoeding om aan te sterken. Doneer via www.nachtvandevluchteling.nl/newdutchconnectionsarnhem

Dit vind je misschien ook leuk...