Talenten ronden modules succesvol af

Gelijk twee keer hebben we een feestelijke afsluiting van modules gevierd in juni. Ten eerste hebben de deelnemers van het codemaster-module, dat we in coöperatie met Accenture organiseren, hun nieuw geleerde skills in python-coding gepresenteerd. Daarnaast vond de zogenoemde talentenmarkt in het hoofdkantoor van Camas IT plaats. Daar werd een zaal omgetoverd naar een markt waarbij elke deelnemer zijn persoonlijkheid en professionele talenten kon voordragen. Begeleid met muziek op de Thora hadden de medewerkers van Camas IT de mogelijkheid om de deelnemers op een unieke manier te leren kennen.

Arcadis
We zijn nog aan het nagenieten van de feestelijke afsluiting en kick-off van de Talent Academy op 9 juni bij Arcadis! Dit is een programma waar (hoogopgeleide) statushouders via een werkervaringstraject bij een goede match na zes maanden aan de slag kunnen gaan bij Arcadis op hun eigen niveau. We zijn trots op de ontwikkeling van dit programma en de jarenlange samenwerking met Arcadis, Refugee Talent Hub en de Taaltrainer. Tijdens de kick-off werden ervaringen met elkaar gedeeld en onder begeleiding van Bright Richards en Lamin Kuyateh werd er natuurlijk gedanst, geïnspireerd en een feestje van gemaakt!

We wensen de nieuwe Arcadianen veel werkplezier, en kijken ernaar uit om de negen nieuwe talenten te zien bij de eerste New Dutch Connections groepstraining in augustus. 

Foto’s: Salar Ashari, Refugee Talent Hub

Dit vind je misschien ook leuk...