Stem op NDC bij de NRC Charity Awards!

#WelkomTalent

Doorzettingsvermogen, hands on mentaliteit, lef, stressbestendig zijn, kunnen samenwerken, beschikken over ambitie en zelfstandigheid. De vacatureteksten staan er bol van. Wil je ook dat zoveel mogelijk nieuw Nederlands talent hun talenten kunnen inzetten in de maatschappij?! Stem dan op New Dutch Connections bij de NRC Charity Awards.

nrc-charity-awards1Als je opeens moet vluchten, sta je voor veel uitdagingen. Je moet wel stressbestendig zijn om je familie achter te laten en een onzekere toekomst tegemoet te gaan. Je moet lef hebben en kunnen samenwerken om met teveel anderen in een gammel bootje de zee over te steken. Een doorzetter zijn om die gevaarlijke, barre reis verder te voet af te leggen. Beschikken over overtuigingskracht als je oog in oog staat met een grenswachter. Zelfstandigheid tonen en ambitie om in korte tijd de Nederlandse taal te leren, de nieuwe gebruiken en opnieuw een leven op te bouwen.

Abdul studeerde computer engineering aan een universiteit in Syrië. Nadat hij in 2014 naar Nederland kwam, een verblijfsvergunning kreeg en de Nederlandse taal leerde, heeft hij nu een baan in de ICT. Dankzij New Dutch Connections, die op zoek ging hoe hij zijn ervaring en talent weer in de maatschappij in kan zetten.

De competenties die jij zoekt in jouw toekomstige werknemer vind je bij deze doorzetters met lef!
Sta jij als bedrijf ook open voor uniek talent met levenservaring? Laat dit zien met #WelkomTalent op je social media en laat het New Dutch Connections weten via facebook of twitter.

 

 

 

 

Klik hier voor de talentengalerij.

Wil jij investeren in nieuw talent? Klik dan hier.

#WelkomTalent kan deel uitmaken van je MVO-beleid of SROI-invulling door bijvoorbeeld (snuffel)stages aan te bieden, workshops of studiebeurzen aan (ex)vluchtelingen of een asielzoeker aan te nemen.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...