Première Future Citizens – 14 maart Stadsschouwburg Utrecht

14 maart gaat Future Citizens in première in de Stadsschouwburg Utrecht! Wil je hier bij zijn? Bestel dan nu hier kaartjes voor de voorstelling van 16:30 of 19:00.

Future Citizens is een theater-netwerkserie met live muziek waarin je nieuwe Nederlanders, hun talenten en dromen ontmoet. Bij Future Citizens wordt een inspirerend verhaal verteld over een vluchteling met een succesvolle carrière, die zijn plek in Nederland gevonden heeft. In de media lees je namelijk weinig over de skills en talenten die mensen hier mee naartoe nemen.

Hoewel er ruim 1 miljoen onvervulde vacatures zijn in Nederland, heeft het grootste gedeelte van de statushouders die sinds 2015 in Nederland zijn, nog steeds geen werk. Een netwerk is belangrijk om aan de slag te gaan op de Nederlandse arbeidsmarkt, maar als iemand nieuw is in ons land dan heeft diegene dat vaak nog niet. Tijdens Future Citizens stellen we je voor aan talentvolle nieuwkomers vol ambities en dromen. Elk evenement draait om een specifieke sector, bijvoorbeeld de financiële sector, zorg of IT. Ben of ken jij mensen uit die sector? Kom met ons verbinden!

Dit vind je misschien ook leuk...